Kuchnia Vivian to nowoczesna interpretacja klasycznych dań kuchni polskiej i europejskiej. W restauracji każda pora roku to nowe wyzwanie. Wiosna to okres lubiany przez nas najbardziej. W karcie dominują nowalijki i szparagi, które wprost uwielbiamy. Chcemy wydobyć dla Państwa esencję sezonowych smaków i zapoznać z lokalnymi produktami takimi jak: szynki i kiełbasy złotnickie, sery łomnickie, oleje z olejarni, czy miody z Kotliny Jeleniogórskiej. Przygotowujemy je dla Was z troską i nadzieją na niezapomniane doznania.
Szef kuchni Paweł Kaszubski wraz z zespołem to bez wątpienia miłośnicy dobrego smaku, mają świeże spojrzenia na techniki obróbki produktów oraz wybór najlepszych, naturalnych składników. Całość zawsze wieńczy wyjątkowa kompozycja na talerzu, która przy stoliku gościa otrzymuje status dzieła sztuki, a delikatny aromat staje się przewodnikiem kulinarnej podróży.
Śniadania, lunche i obiady
Dołącz do nas codziennie w porze śniadania, w dni powszednie w porze lunchu, a w weekend na rodzinne obiady. Vivian to miejsce, które zapewni spokój ciała duszy i idealnie sprawdzi się na romantycznej kolacji czy biznesowym spotkaniu.
Kiełbaski zapiekane w cieście
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?