MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2...
fot. Elflyingj/pixabay.com

Jaka marynata do mięsa na grilla, a jaka do warzyw? Sprawdź przepisy na marynaty do karkówki, kurczaka, żeberek, ryby, tofu i grzybów

Marynata do żeberek

Marynata na ostro: połącz 4 łyżki brązowego cukru z 2 łyżkami octu winnego, dodaj 1/2 szkl. oliwy z oliwek, 1/2 szkl. wody i przyprawy: 1/2 łyżeczki mielonego ziela angielskiego, po 1/4 łyżeczki zmielonych goździków i suszonego tymianku, oraz małe, drobno posiekane jabłko. Gotuj na małym ogniu przez 5 min i ostudź.

Zobacz również

Dzień matki i ojca u krotoszyńskich seniorów

Dzień matki i ojca u krotoszyńskich seniorów

Justyna i Stanley zgarniają pieniądze! Zdrajcy wyeliminowani!

HIT DNIA
Justyna i Stanley zgarniają pieniądze! Zdrajcy wyeliminowani!

Polecamy

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze

Włosy lśnią jak tafla. Domowa laminacja włosów nabłyszcza i pielęgnuje za grosze

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla